Company Details

Gle Fotka d.o.o.
Bukovac 106c
10000 Zagreb, Croatia
tax No./OIB 96957250944
IBAN   HR5223400091110551905
SWIFT PBZGHR2X

direktor Frano Ožbolt

Contact Info

mobile: + 385 98 568 288 (prefered) Frano Ožbolt
email: info@glefotka.com

skype: franoozbolt

About me

Dobro došli na stranicu GleFotka Studija. Ne mogu vam opisati koliko je snova žrtvovano da bi ovaj san uspio. San da radim ono što volim, da nemam osjećaj da sam na poslu već svaki radni dan dočekam sa osmijehom na licu.

Bok, ovo sam ja. Frano Ožbolt. Muž,  otac troje super klinaca, poduzetnik, pokretač, propovjednik, graditelj vjere, borac za stare životne vrijednosti i jednostavan mali čovjek sa velikim snovima koji pokušava napraviti promjenu u svijetu. Strastven sam kada su u pitanju ljubav i vjera te sam usmjerio većinu moje energije prema rastu toga dvoje.
Moje snage su iskrenost, poniznost, srce puno ljubavi, mirna narav i susretljivost. Više sam introvert nego ekstrovert, iako možda ne ću uvijek tako djelovati.

Cijelo vrijeme sam privučen fotografiranjem osoba, živim portretima koji pričaju priču osobe iza objektiva. Ne bavim se sportskom fotografijom, ne snimam landscape niti me previše interesira astrofotografija. Interesiraju me ljudi, njihove priče i kako na najbolji mogući način prenijeti njihove emocije ili priču.

Preferiram fotografiju, no ni video mi nije stran. Štogod mogu i štogod mi je potrebno da se izrazim, za time posežem. Neki puta je tu prikladnija fotografija, neki puta video.

Osim vjenčanja koja radim od 2005. godine i poslovnih portreta koji su uzeli maha u zadnjih nekoliko godina, radio sam na nekoliko socijalnih i humanitarnih projekata, pokrenuo udrugu Slon i Projekt Most gdje smo ispričali priče osoba sa invaliditetom koje su unatoč svome invaliditetu postigli životni uspjeh. Izradio sam desetak web i facebook stranica, uključujući i ovu na kojoj se nalazite.

Jesam li rekao da sam po struci diplomirani inženjer građevine? Iako se više ne bavim građevinom, iskoristio sam sve što sam mogao iz znanja managementa i organizacije projekata, tako da danas mogu uspješno voditi i veće projekte. Ma najbolje da se osobno čujemo i odemo na kavicu pa ću vam ispričati kako je sve počelo i kako možemo surađivati. Ako tražite multi talentiranog, strastvenog, normalnog i opuštenog čovjeka da vam pomogne izroditi vašu ideju, ja sam vjerojatno vaš čovjek 🙂