Cover shoot for Zagreb rapper Steve Mesic aka. Ludin

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Evo ga konačno je ovaj post ugledao svijetlo dana! Moj dragi prijatelj iz osnovnoškolskih klupa i poznati zagrebački reper Steve Mešić aka. Ludin izdao je svoj drugi album “Snove satko sam od ulica” u suradnji sa producentom Filipom Tkalčićem te uglednim gostima poput General Woo, Ivana Radovniković i Bojan Jambrošić a sve pod izdavačkom kučom Dallas Records!

Sjećam se prije 2-3 ljeta kad smo bili nas dvojica na kavi i pričao mi je o ubitačnim novim beatovima koje je snimio sa Filipom. Rekao mi je tada; “Buraz, imam hitove u rukama, ovo će biti bomba kad dođe na scenu“. Vozili smo se u njegovom Golfu i pustio mi je par demo snimaka koje je imao, a koje su bile priprema za novi album. Momentalno mi se svidjelo i stvari su mi ušle u uho. Zamolio sam ga da zadržim jedan primjerak CDa i slijedećih par tjedana sam ga slušao opet i iznova. Beatovi su zarazni.

I evo ga.. 2 godine kasnije Steve ima svoj drugi album. Zvao me jer su mu hitno trebale fotke za cover CDa. Fora je u tome što on nikada nema vremena jer stalno radi u dostavi svog “Catering Špajza“. Doslovno od 07-23h! Oslobodilo mu se jedno poslijepodne i doletio je do nas u studio na Ksaver na brzinski photo session. Ovo su izabrane fotke a jedna je završila kao cover fotka na CDu. Recenziju možete pročitati na Soundguardian. Na dnu stranice ubacio sam par njegovih spotova koji su mi najdraži!

Uživajte![/vc_column_text][vc_column_text]fotografije fotograf za bandove glazbenike pjevace fotografije fotograf za bandove glazbenike pjevace fotografije fotograf za bandove glazbenike pjevace fotografije fotograf za bandove glazbenike pjevace fotografije fotograf za bandove glazbenike pjevace fotografije fotograf za bandove glazbenike pjevace fotografije fotograf za bandove glazbenike pjevace fotografije fotograf za bandove glazbenike pjevace fotografije fotograf za bandove glazbenike pjevace fotografije fotograf za bandove glazbenike pjevace  fotografije fotograf za bandove glazbenike pjevace fotografije fotograf za bandove glazbenike pjevace[/vc_column_text][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *