Kako su Filip i g. Jež zaprosili najbolju curu na svijetu

Prije 2 mjeseca nazvala me prijateljica Željka i rekla da njenom prijatelju treba pomoć oko ideje kako zaprositi curu. Kužim, nemaju svi romantičnu žicu, a ipak kuže da je to nešto što si svaka cura potajno ili javno priželjkuje.

Filip ne voli tehnologiju, osim one koja mu je nužno potrebna za posao. Nema Facebook, Instragram, Whatsapp, Viber.. čak i fotke šalje old-school MMSom, a sa druge strane Ivana, odabranica njegovog srca, ima sve društvene mreže i messangere koji su u trendu, stoga je htio složiti nešto što će nju zadiviti.

Kad sam čuo ovu uvodnu priču, meni su se popalile sve kreativne lampice i diode srca i ideja je bila gotova kroz 10ak minuta. Ja ko da živim za ovakve stvari :))

Odlučili smo snimiti video gdje on priča priču o njoj, što sve voli kod nje, njihovi posebni trenutci, zbog čega je ona žena njegovog života, itd. Lokacija snimanja je morala biti ista lokacija gdje ju je planirao i zaprositi. Zašto? Pogledajte video do kraja 🙂 i naravno nemojte propustiti glavnog sporednog glumca -> g. Ježa!

Kad je video bio gotov u montaži, snimili smo ga na iPad kojeg je Filip kupio samo za tu shvrhu. Na dan prosidbe, njihova kuma Željka je bila kod Ivane praveći se, naravno, da ništa ne zna. Dostava je ostavila iPad pred vratima, a Filip poslao šifru “justsayyes” (samo reci da) za otvaranje preko mobitela. Sve je bilo spremno za show <3

Nastavak pogledajte u videu 🙂

Eto, nadam se da će ovo ohrabriti i potaknuti i druge dečke da budu originalni kada izgovaraju tu sudbonosnu rečenicu. Filip, koji nije čovjek od puno riječi, niti od romantike, je ispao faca za cijeli život i ono još važnije, pokupio najbolju curu na svijetu :p

Prošli vikend Ivana i Filip su svezali konope svojih lađa na prekrasnom vječanju u Malom Dvorcu u Gornjoj Stubici.

Više fotka sa njihovog vjenčanja uskoro.

Uživajte!

vjenčanje mali dvorac fotograf glefotka wedding photography

Little while ago, their maild of honor Zeljka and the future to be groom Filip contacted me to help them with proposal idea.
So we made a 5 min video at the same place where he was planing to propose 2 weeks later. He was wearing the same clothes and everything, sitting on the bench where they had their first date..

When the video was done with editing, Filip bought an Ipad and sent delivery service to her home.
Meanwhile, the bride Ivana was having a dinner with her maid of honor Zeljka. Of course Zeljka was just waiting for our signal to start filming.
The password to open the Ipad was “justsayyes“, and the tears could begin.
Watch the video till the end when she arrives at the proposal location <3 <3 <3 and don’t miss the supercute helper -> Mr.Hedgehog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *