Profesionalno fotografiranje i video snimanje arhitekture, interijera i eksterijera

Kao tim fotografa i snimatelja s preko 12 godina profesionalnog iskustva, specijalizirali smo se za detaljno snimanje koje naglašava ljepotu i eleganciju nekretnina. Od vila i hotela, kuća za odmor, poslovnih i stambenih zgrada, potrebno je kadrom izraziti arhitekturu, interijere i eksterijere ovakvih objekata.

Naša osobna nota predanosti i strasti prema umjetničkoj fotografiji i posvećenost detaljima osiguravaju da je svaki kadar pomno izrađen kako bi se istaknuo jedinstveni karakter i šarm svake lokacije. Bilo da ste arhitekt, dizajner interijera ili jednostavno želite uhvatiti ljepotu svoje nekretnine, uvjereni smo da će vas naš pristup i rad impresionirati.

Uz portfelj radova koji je predstavljen u vrhunskim časopisima poput Oris, Bravacasa Hrvatska i Dom&Dizajn Gold, i prepoznat na brojnim portalima na internetu, možete slobodno vjerovati da će naše vještine i stručnost oživjeti vašu viziju. Od tople i primamljive atmosfere ugodnih interijera do veličanstvenosti ekspanzivnih vanjskih prostora, naše će vas fotografije i video zadovoljiti visoke standarde.

Ako tražite fotografe i snimatelje koji mogu kadrom izraziti specifičnost vaše vizije i to oživjeti u živopisnim detaljima, ne morate tražiti dalje. Kontaktirajte nas osobno danas, kako bi vam predstavili svoj rad i vidjeli mogućnosti suradnje.

 

U mom poslu fotografije su moja prva komunikacija s klijentom. Zato mi je nevjerojatno važno da su fotke top. Rad s Franom mi je uvijek ugodan i profesionalan ali i zabavan. Fotografiranje interijera potrebuje više od samo dobrog fotića i rasvjete, treba iskusno oko za dobar kadar i kompoziciju, ali i fotografa koji te zna opustiti i nasmijat kad te stavi pred objektiv i gle dogodi se Gle fotka (The fotka). Toplo preporučam !

Bosiljka Antolković, M2 ideja d.o.o.

 

GleFotka studio smo angažirali da nam fotografira vrtove i terase izvedene po našim projektima. Frano je to napravio više nego odlično. Frano hvata atmosferu i prenosi doživljaj, uočava detalje koji su bitni bez da mi nešto moramo sugerirati. Profesionalnom pristupu bonus je i njegova vesela narav. Ana Jurišić, Dobri D.U.H.

croatian press logos glefotka cooperation
Sistem ključ u ruke

Naše usluge

Booking
Fotografiranje i video snimanje turističkih nekretnina za najam
Snimanje iz zraka
Snimanje fotografija i videa sa dronom
Arhitekti
Snimanje portfelja gotovih objekata, ili praćenje izgradnje projekta
Dizajneri interijera
Snimanje portfelja gotovih interijera za web i društvene mreže
Investitori
Fotografiranje i video snimanje nekretnina za najam ili prodaju
Objave u medijima
Snimanje nekretnina za objave u medijima i na mrežama

Content is protected. Right-click function is disabled.