Profesionalno fotografiranje i video snimanje za press i medije

Bilo da ste novinar, urednik, bloger ili kreator tiskovnog ili svakog drugog medijskog sadržaja, možemo vam pružiti uvjerljive fotografije i videozapise koji su spremni za objavu na webu, društvenim mrežama ili u tisku. Naš iskusni tim fotografa i video producenata razumije i poznaje važnost isporuke sadržaja koji zadovoljavaju standarde i potrebe specifičnog medija i tiska. Blisko surađujemo s vama, kako bismo razumjeli i usko popratili vaše specifične zahtjeve, kako bi kreirali vizualne sadržaje usuglašene s vašim medijskim identitetom, pristupom, pozicijom, utjecajem i željenom porukom.

Nudimo niz usluga fotografiranja i video snimanja, uključujući pokrivanje događaja, fotografiju proizvoda i dokumentarno snimanje. Naš tim opremljen je najnovijom tehnologijom kako bismo osigurali isporuku visokokvalitetnih vizualnih sadržaja koji ispunjavaju vaša očekivanja.

Ponosimo se našim standardima i postignućima u dosadašnjem radu i isporuke sadržaja na vrijeme- gdje god i što god. Poznajemo dinamiku posla i shvaćamo važnost poštivanja rokova i termina i voljni smo i znamo učinit sve potrebno, kako bismo osigurali da vaše vizualne materijale dobijete u pravom formatu i na vrijeme.

Ako tražite usluge fotografiranja i video snimanja te materijale prilagođene potrebama specifičnog medija i tiska, kontaktirajte nas već danas. Dopustite nam da vam pomognemo stvoriti sadržaj koji zaokupiti pozornost i izvršiti željeni pozitivan učinak na vaše čitatelji/ gledatelje/ slušatelje, a mi smo tu da vam pomognemo podignemo vaš medijski identitet, sadržaji i poziciju u medijskom prostoru na višu profesionalnu i sadržajno bogatiju razinu.

Naši materijali mogu se pronaći u domaćim i inozemnim medijima.

Content is protected. Right-click function is disabled.