Profesionalno fotografiranje i video snimanje
sporta, rekreacije i zdravlja

Dobrodošli u naš foto i video studio, mi smo specijalizirani za snimanje wellness, fitness, te zdravstvenih usluga u Hrvatskoj. Kao studio, razumijemo važnost vizualnog predstavljanja vašeg brenda i usluga, kako biste unaprijedili vašu ponudu i time privukli nove klijente, kao i zadržali postojeće. Stoga vam nudimo niz usluga fotografiranja i video uradaka osmišljenih i uspješno dokazanih u primjeni za zdravstvene, wellness i fitness tvrtke.

Od dinamičnih okruženja fitnessa treninga do spokojnih joga studija, mi znamo kako uhvatiti jedinstveni ugođaj i atmosferu vašeg poslovanja, na način koji će zaokupiti pozornost i inspirirati vaše klijente. Naš iskusni tim fotografa i video snimatelja blisko će surađivati s vama, kako bi stvorili za vas bogatstvo impresivne kadrove koji će vaš brend i usluge prikazati u najboljem mogućem svjetlu. Bilo da trebate sadržaj za svoju web stranicu, društvene mreže ili marketinške materijale, mi imamo stručnost i iskustvo da vam pomognemo ispričati vašu priču i tako oblikovati direktan spoj sa vašom ciljnom publikom.

Naš je cilj pomoći vama da se istaknete vašu posebnost na ovom prilično zasićenom tržištu i tako potaknete rast vašeg poslovanja, prikazujući ono bitno što vašu tvrtku čini posebnom i time atraktivnom. Ako ste spremni podići svoje poslovanje sa zdravljem i sportom na višu razinu, dopustite nam da vam pomognemo stvoriti uvjerljive vizualne elemente koji prikazuju vaš jedinstveni brend i usluge.

Izbjegnite dosadni i generički izgled stock fotografija i dopustite da za vas kreiramo autentičan sadržaj koji stvara povjerenje budućim klijentima.

Kontaktirajte nas danas za termin besplatne konzultacije i uvjerite se kako vam naše usluge fotografiranja i izrade video materijala mogu pomoći u postizanju vaših poslovnih ciljeva.

Ne moramo razgovarati o fotografijama jer u ovom slučaju svaka fotografija govori najmanje 2000 riječi. 🙂 Ono što me fasciniralo je lakoća s kojom Frano radi foto session: maksimalno spontano i opušteno, uopće nemate dojam da fotografirate. A to su istinske osobine profesionalca: lagani i nenametljivi, stvaraju pravo remek-djelo. A njegovo oko i percepcija detalja definitivno je ono što ga razlikuje od većine. Tople preporuke ako želite vrhunske fotografije koje pobuđuju pokret i osjećaj.
Štefan
Fit zona by Antonija
Do sada najbolje iskustvo po pitanju fotkanja. Fotografije su izvrsne. Cjelokupni dojam: iznad očekivanja!
Štefan
Anatomska Centrala
Sistem ključ u ruke

Naše usluge

Studijska rasvjeta
Pažljivo postavljena svjetla stvaraju fokus
Bogato iskustvo
u fitness, wellness i industriji zdravlja
Fitness treneri
Komunicirajte jasno sa svojim klijentima
Lokacije
u vašem prostoru ili u studiju
Wellness
Fotografiranje i snimanje wellness prostora i usluga
Klinike i rehabilitacijski centri
Stvaranje vlastitog sadržaja
daje dojam autentičnosti i stvara povjerenje

Content is protected. Right-click function is disabled.