Suradnja s udrugama i neprofitnim organizacijama

Dobrodošli u naš studio za foto i video produkciju, gdje ćete iskusiti snagu i učinak vizualnog izričaja, koji stvora pozitivne promjene u društvu oko sebe. Radi našeg bogatog iskustva u suradnji s udrugama znamo kako kreativno i efektno slikom i tonom ispričati vašu poruku i pokazati vaš učinak i utjecaj na vašu sredinu.

Dijelimo vaše vrijednosti stvaranja zajedničkog dobra za društvo i potrebne promjene u svijetu za koje se zalažete svojim djelovanjem. Poznati smo kao predani kroničari, koji se strašću i rado bilježe priče vrijedne da budu ispričane foto i video jezikom, jer i osobno i kao team surađujemo na neprofitnim projektima koji rade razliku i doprinose boljitku i razvoju društva. Bilo da se radi o
organiziranju radionica, podučavanju na mreži, snimanju priča, produkciji dokumentaraca ili praćenju napretka projekta, mi smo ovdje na dohvat ruke, spremni da vam pomognemo postići vaše ciljeve.

Naš iskusni tim fotografa i video profesionalaca predan je u radu na sadržajima koji imaju društveni utjecaj i imamo vještine i stručnost za kreiranje uvjerljivih vizualnih prikaza koji nadahnjuju i angažiraju. Shvaćamo važnost stvaranja i predstavljanja vašeg vizualnog identiteta koji povezuje vašu ciljanu publiku i time djeluje poticajno na vaše aktivnosti.

Ako ste nevladina organizacija koja traži suradnike koji dijele vaše vrijednosti i može vam pomoći da poslovno proaktivno utječete na vašu okolinu, kontaktirajte nas danas za termin besplatne konzultacije. Dopustite nam da vam pomognemo ispričati vašu priču i prikazati vam uvjerljive vizualne alate i uratke koji inspiriraju i angažiraju. Zajedno možemo kreirati željenu promjenu i time stvoriti željeni pomak, potrebni boljitak i time bolji svijet za sve uključene.

 

Suradnja s Gle Fotka bila je vrlo uspješna, fluidna i otvorena. Svaki put su ispunjena očekivanja. Potrebno je znati što točno želite i potom prepustiti se iskustvu i talentu…. Zasigurno preporuka svima. 🙂 Nikolina, udruga Srce Zelina

Sistem ključ u ruke

Naše usluge

Praćenje projekta
Dokumentiranje procesa na vašim projektima kao dio dokumentacije
Poslovni portreti
Kreirajte jasno lice udruge i predstavite svoje istaknute članove
Eventi
Fotografiranje i video snimanje vaših bitnih evenata
Promo materijali
Ispričajte svoju priču, prenesite vaše vrijednosti i pronađite nove članove i simpatizere udruge
Produkcija
Osmišljavanje, scenarij, snimanje i montaža videa
Foto i video radionice
U suradnji s vama organiziramo radionice za vaše članove

Content is protected. Right-click function is disabled.