Profesionalno fotografiranje poslovnih portreta

Dobrodošli u naš foto/video produkcijski studio, gdje smo specijalizirani u Hrvatskoj za izradu vrhunskih profesionalnih portreta osoba- pojedinaca i poslovnih teamova. Shvaćamo značaj oblikovanja specifičnog imidža vašeg vlastitog brenda i tu smo sa svime potrebnim da vam pomognemo izraditi efektan, trajan, prepoznatljiv i utjecajan dojam na vaše korisnike.

Nudimo usluge fotografiranja kako studijskih portreta osoba tako i u konkretnim situacijama u željenom radnom okruženju, štedeći time vaše vrijeme i izražavajući posebnosti vašeg poslovnog identiteta. Naš iskusni tim postaviti će studio u vaš ured, a naše iskustvo će vam uštedjeti puno energije i vremena, koje je obično potrebno za ovakve tzv. photo sessione.

Mi se ponosimo našim pristupom i učincima da uhvatimo jedinstvenu osobnost, izraz i stil svakog našeg klijenta koji stane ispred našeg objektiva, što rezultira snimkom osobe/portretom koji se ističe i ostavlja snažan dojam. Bilo da tražite klasičan i profesionalan ili kreativniji i dinamičniji pristup, mi imamo vještine i stručnost za postizanje savršenih rezultata u željenu svrhu.

Naše usluge portretiranja osoba pokazale su se idealnima za profesionalce u čitavom nizu različitih područja poslovanja, uključujući poduzetnika, pravne djelatnosti, medicinske usluge, kao i ostale. Potpuno razumijemo važnost isticanja profesionalnog imidža i tu smo da vam pomognemo u postizanju tih ciljeva.

Ako ste spremni podići svoju poslovnu marku na višu razinu poslovanja, kontaktirajte nas danas, dogovorite besplatnu konzultaciju i saznajte kako vam naše usluge izrade portret fotografija mogu pomoći da ostavite trajan i upečatljiv poslovni dojam.

Našu kvalitetu prepoznale su i velike kompanije poput INA i Coca Cola Hellenic, gdje smo portretirali preko 1000 zadovoljnih djelatnika.

adidas, coca colla hellenic, ina, grundig, financial times logo
U par navrata sam surađivala s Franom i svaki put je suradnja bila ugodna, profesionalna i rezultat je bio izvrstan. Frano je fleksibilan, otvoren za sugestije, pri tome zadržavajući svoj profesionalni integritet. Svakako bi preporučila Franu kao osobu i stručnjaka! I sama namjeravam s njim u budućnosti ponovno surađivati.
Ana B.
INA
Fotkanje s Franom je uvijek jedan dublji doživljaj. Iskustvo ponovnog otkrivanja tko si kroz sliku i vizual. Frano zna u ljudima vidjeti ono sto sami ne vide kao pravi umjetnik. Strpljiv, stručan, profesionalan
Ivona Z.
Edukator Kreator
Radeći u industriji marketinga i mode već 3 desetljeća diljem svijeta, od srca preporučujem Franu i GleFotka tim. S Franom je uvijek bilo lako komunicirati. Frano ima krajnje profesionalan pristup, točnost i pouzdanost. Ne samo da ima te kvalitete, već ima i izvrsno oko za stvaranje savršene rasvjete i sposobnost snimanja točnog prikaza koji se od njega traži. Njegova prijateljska priroda umiruje ljude koji se inače možda mogu osjećati nelagodno pred kamerom, tako da dobiva prirodne izraze od modela/ljudi koje fotografira. Raditi s Franom uvijek je zadovoljstvo jer radi kao tim i ima istinski entuzijastičan pristup. Kada vidim njegove radove jasno mi je koliko Frano radi sa strašću i ljubavlju prema fotografiji. Veselim se ponovnoj suradnji s njim.
Lisa J.
Makeup artist
Ono što me fasciniralo je lakoća s kojom Frano radi foto session: maksimalno spontano i opušteno, uopće nemate dojam da fotografirate. A to su istinske osobine profesionalca: lagani i nenametljivi, stvaraju pravo remek-djelo. A njegovo oko i percepcija detalja definitivno je ono što ga razlikuje od većine. Tople preporuke ako želite vrhunske fotografije koje pobuđuju pokret i osjećaj.
Antonija Z.
Trenerica
Do sada najbolje iskustvo po pitanju fotkanja. Fotografije su izvrsne. Cjelokupni dojam: iznad očekivanja!
Štefan
Trener
Odlična usluga. Frano je izuzetno pristupačan i predan onome što radi. Izrazito sam zadovoljan fotografijama, konačnim rezultatom, ali i cijenom. Od mene svaka preporuka.
Marko K.
Odvjetnik
Frano je odradio odličan posao jer, osim što su fotografije upravo onakve kakve trebaju biti za neke poslovne stvari, prikazuju i osobnost pojedinca. Spoj nutrine i vanjštine može prikazati samo izvrstan fotograf.
Kristina
Profesorica
Poslovni portreti

Naše usluge

Studio
Postava studija na vašoj lokaciji
Lifestyle
Životopisni portreti u poslovnom ili prirodnom okruženju
Timovi
Fotografiranje timova i radnih procesa
Studijski portreti
Studijski portreti na bijeloj i antracit sivoj podlozi, ili prema smjernicama vaše firme
Retuširanje
Svaki portret je retuširan uz postizanje maksimalno prirodnog izgleda
Press, web i mreže
Fotografije spremne za objave u medijama, ili na vašim web stranicama