Profesionalno fotografiranje proizvoda

Dobro doššli u naš studio. Specijalizirali smo se za kreiranje jednostavnih fotografija proizvoda koje su idealne za web shop-ove i kataloge. Bilo da su vam potrebne fotografije za vaš e-commerce webshop, ili pripremate tisak kataloga i promo materijala, mi možemo odraditi za vas sve potrebno.

Naš mali studio je opremljen sa svime što je potrebno da kreiramo fotografije kakve vidite u galeriji. Koristimo profesionalnu opremu i rasvjetu kako bi zabilježili vaš proizvod na najbolji mogući način. A s godinama iskustva znamo kako predstaviti vaš proizvod na najbolji mogući način koji će biti prepoznatljiv vašim kupcima.

Razumijemo da nemaju svi velike budžete za fotografiranje proizvoda, stoga su naše cijene više prilagođene budžetima koji ne probijaju plafone. Vjerujemo da svatko zaslužuje fotografije visoke kvalitete koje potiču prodaju, ali po prihvatljivim cijenama.

Stoga, ukoliko ste u potrebi za jednostavnijim fotografijama vaših proizvoda za web shop ili katalog, ne tražite dalje. Ovdje smo da vam pomognemo stvoriti fotografije na kojima će vaši priozvodi zasjati i pomoći vam u današnjem konkurentnom tržištu.

Kontaktirajte nas danas s vašom idejom i dobijte ponudu. Radujemo se suradnji s vama!

Sistem ključ u ruke

Naše usluge

Studijska rasvjeta
Pažljivo postavljena svjetla
Bez pozadine
Izrezivanje proizvoda iz pozadine
Web i tisak
Fotografije spremne za web, društvene mreže i tisak
Neutralne pozadine
Bijela, siva ili crna pozadina
Webshop
Kreiranje standarda i unificirano fotografiranje za veće količine proizvoda
Na lokaciji
Postavljanje studija na vašoj lokaciji

Content is protected. Right-click function is disabled.