Profesionalno fotografiranje i video snimanje restorana i barova

Naš tim u GleFotki specijaliziran je za prepozna i vizualno izrazi sve što je bitno vašem hotelu, caffe baru i restoranu u iznimno upečatljivim kadrovima. Polazimo od toga da je vaša ponuda jedinstvena i da priču o vama treba ispričati vizualnim sredstvima. Stoga nudimo cijeli niz usluga, kako bismo vam pomogli da svoj posao, svoj tim i svoje usluge predstavite u najboljem svjetlu. Od arhitekture i interijera do portreta osoblja i fotografija hrane i pića, bilježimo svaki detalj- precizno, konkretno, originalno i nadasve kreativno, te specifično karakteru vašeg posla i pristupa.

Naš tim iskusnih fotografa i video snimatelja koristi najnoviju opremu i tehniku za kreiranje zadivljujućih kadrova najviših standarda, koje će zaokupiti pozornost vaših ciljanih klijenata. Takvi kadrovi djeluju upečatljivo i ostavljaju trajan dojam, te što je najvažnije podižu prodaju. Mi smo usredotočeni na detalje i nudimo optimalnu suradnju s našim klijentima koja rezultira vrhunskim vizualnim umjetničkim izrazom željene poslovne vizije.

Fotografije koje direktno podižu prodaju

Bilo da želite unaprijediti svoju web stranicu, pokrenuti ili usavršiti kanale društvenih medija, ili oblikovati učinkovite marketinške materijale – mi imamo sve potrebne profesionalne vještine i stručnost da vam pomognemo istaknuti i oblikovati vaš poslovni identitet na zasićenom tržištu sličnih ponuda. Mi smo tu da vam pomognemo ispričati vašu poslovnu priču i uhvatiti bit vašeg poslovanja foto i video sadržajima koji će privući pozornost ciljane publike i prikazati vašu posebnost.

Kontaktirajte nas danas, dogovorite s nama besplatnu konzultaciju i saznajte sve potrebno o tome kako vam naše usluge fotografije i videa mogu ciljano pomoći da unaprijedite vašu tržišnu prepoznatljivost i time potaknete rast vašeg poslovanja.

Sistem ključ u ruke

Naše usluge

Dizajn interijera
Kvalitetno predstavite svoj prostor na društvenim mrežama i portalima
Specifičnosti i detalji
Detalji koji pričaju priču
Hrane
Fotografiranje jelovnika
Objave u medijima
Svi materijali su isporučeni u visokoj kvaliteti spremni za objave na internetu, ili u tiskanom izdanju
Osoblje
Fotografiranje i video snimanje osoblja i usluga
Video shorts
Ispričajte priču i poželite dobrodošlicu novim gostima i prije nego su posjetili vaš lokal

Content is protected. Right-click function is disabled.