GleFotka Studio

Kreativa od koje business raste!

U današnjem svijetu četvrte industrijske revolucije, tko zna koje recesije, umjetne inteligencije, GPTa i discortova svake vrste, ne treba vam još jedno generičko rješenje. 

Ono što vam treba jest pouzdan partner pun originalne kreative koji vas može razumjeti i odgovoriti na vaše potrebe, jer i sami poput vas jašemo na istome valu ove utrke.

Prepoznata kvaliteta

Ponosni smo na mnogobrojne klijente s kojima smo ostvarili odličnu suradnju, te na brojne časopise i portale koji su objavili naše fotografije.

INA, Coca Cola Hellenic, Adidas, Grundig Beko, Financial Times, Departures samo su neka od domaćih i inozemnih tvrtki koje su ukazale svoje povjerenje u nas.

google recenzije

5 zvijezdica

U par navrata sam surađivala s Franom i GleFotka Studiom i svaki put je suradnja bila ugodna, profesionalna i rezultat je bio izvrstan. Frano je fleksibilan, otvoren za sugestije, pri tome zadržavajući svoj profesionalni integritet. Svakako bi preporučila Franu i GleFotka kao osobu i stručnjaka! I sama namjeravam s njim u budućnosti ponovno surađivati.
Ana B.
INA d.d.
Direktor sam strane kompanije već više od 30 godina. Tijekom godina, neki poslovni odnosi postaju konstante, vraćam se na njih i angažiram ih znajući da će poslovna usluga biti riješena na visoko profesionalni način. Jedna od tih konstanti je gospodin Frano Ožbolt i njegov studio. Napraviti profesionalne fotografije kolega iz ureda, fotografirati neki nama važan event, preporučiti bilo kome od poslovnih partnera uslugu tog tipa, naša kompanija i ja osobno uvijek se vraćamo GleFotki. To su oni poslovi kada znaš da ćeš dobiti vrhunsku uslugu uz vrlo konkurentnu cijenu na tržištu. Marijan Haramija, country manager Beko Grundig Croatia.
Marijan H.
Beko Grundig Croatia
Izuzetno je zadovoljstvo bilo surađivati s tvrtkom koja je uz profesionalnost pokazala virtuoznost i predanost svakom pa i najmanjem zadatku. Ljubav koju ova tvrtka ima prema svom poslu očitava se u visokoj kvaliteti koja proizlazi iz takvog rada. Voljela bih da je više takvih tvrtki i nadam se i veselim nastavku suradnje.
Doris
fashion designer
Koliko god cijenim emociju koju Frano uspijeva uhvatiti u fotografijama, upravo njegova profesionalnost je to što učini svu razliku. GleFotka tim uvijek pruži izvrsnu i profesionalnu uslugu što ih čini pouzdanim partnerom čak i kada smo imali vrlo važne klijente kao što je to Departures Magazine 2018. godine. Zadovoljstvo je surađivati s GleFotkom i svakako bi svima preporučio njihove usluge, bilo u poslovne ili privatno svrhe.
Periša
ADRIATIC DM for DEPARTURES
S Franom surađujem već nekoliko godina prilikom snimanja korporativnih portreta, a tu ne pristajemo na kompromise. Pratimo stroge profesionalne smjernice kako bi sve bilo u skladu s korporativnim identitetom i brendom. I Frano se tu odlično uklapa. Ispoštivao je sve naše zahtjeve, a pritom je ugodna osoba kojoj svi vjeruju i rado mu se prepuštaju u ruke...
Nataša Š.
INA d.d.
Sve preporuke za suradnju sa studiom GleFotka, Frane je toliko pozitivan, energičan, profesionalan i opušten da je i od nas ``nefotogeničnih`` napravio prave zvijezde. Surađivali smo u pripremi fotografija za kompaniju i definitivno mogu reći da je GleFotka moj prvi izbor za buduće projekte.
Izeta
BulbTECH
Bavim se uređenjem interijera.
U mom poslu fotografije su moja prva komunikacija s klijentom. Zato mi je nevjerojatno važno da su fotke top.
Rad s Franom mi je uvijek ugodan i profesionalan ali i zabavan. Fotografiranje interijera potrebuje više od samo dobrog fotića i rasvjete, treba iskusno oko za dobar kadar i kompoziciju, ali i fotografa koji te zna opustiti i nasmijat kad te stavi pred objektiv i gle dogodi se Gle fotka (The fotka).
Toplo preporučam !
Bosiljka
M2 Ideja
Odlična usluga. Frano je izuzetno pristupačan i predan onome što radi. Izrazito sam zadovoljan fotografijama, konačnim rezultatom, ali i cijenom. Od mene svaka preporuka.
Marko
Odvjetnik
Ono šte me je očaralo je lakoća kojom Frano odrađuje fotosession: maksimalno spontano i opušteno, uopće nemate dojam da ste na fotkanju. I to su prave odlike profesionalaca: lagano i nenametljivo stvori pravo remek-djelo. A njegovo oko i percepcija detalja je definitivno ono što ga izdvaja od većine. Tople preporuke želite li vrhunske fotke koje dočaravaju pokret i osjećaj.
Antonija
fitness trenerica

Kontakt

Zvučimo kao netko s kime bi rado surađivali? Veselimo se potencijalnoj suradnji, a znamo da svaka dobra suradnja započinje kratkim mailom, ili pozivom!

Content is protected. Right-click function is disabled.