Kreativa od koje vaš business raste

Više od desetljeća bogatog iskustva pružamo vam

profesionalnu uslugu, top kvalitetu i odlično iskustvo suradnje.

To je GleFotka Studio!

Hoteli

Vrijeme je da vaše stranice i mreže zasjaje u novom svjetlu i da pokažete puni potencijal vašeg hotela, od izvrsnog smještaja, do usluga i proizvoda koji nudite. Svaka stvar u vašem hotelu zaslužuje posebnu pažnju našeg kadra kako bi vaši budući gosti mogli dobiti najbolji mogući dojam onoga što vi nudite. Za to vam treba pouzdan partner koji će razumjeti vašu potrebu i odraditi profesionalan posao od početka do kraja. Na pravom ste mjestu.

Više…

Ville

Vlasnici i posjetitelji villa dobro znaju koliko je pažnje uloženo u estetiku jedne ville i doživljaj boravka u njoj. Od impozantnih interijera do uređenih eksterijera, sve u villi je iskrojeno kako bi posjetiteljima pružilo maksimalno iskustvo. Iskoristite naše bogatu praksu, pažnju posvećenu detaljima, te inženjersku struku i jedinstvenu kreativu kako bi vaš prostor dobio pozornost priče kakvu zaslužuje.

Više..

Iskustvo zadvoljnih klijenata

5 zvjezdica Google recenzije

Ako želite brzi dogovor, fast response, kreativnu ideju, profesionalnu uslugu, i sve to uz široki osmjeh, ne tražite dalje, GleFotka je vrhunski izbor za bilo kakvu vrstu fotke. Ako još uz to trebate fotke arhitekture, vašoj sreci nema kraja, jer iza objektiva stoji dipl. ing. građ., što dodatno svakoj fotki daje bezvremenski značaj… Pohvale, pohvale i samo pohvale!
Roko D.
Urbane ideje d.o.o.
Bavim se uređenjem interijera.
U mom poslu fotografije su moja prva komunikacija s klijentom. Zato mi je nevjerojatno važno da su fotke top.
Rad s Franom mi je uvijek ugodan i profesionalan ali i zabavan. Fotografiranje interijera potrebuje više od samo dobrog fotića i rasvjete, treba iskusno oko za dobar kadar i kompoziciju, ali i fotografa koji te zna opustiti i nasmijat kad te stavi pred objektiv i gle dogodi se Gle fotka (The fotka).
Toplo preporučam !
Bosiljka A.
M2 ideja d.o.o.
Kvaliteta, profesionalnost, vrijednost!
Ivana H.
arhitektica
Mogli ste vidjeti

Naše fotografije u medijima

croatian press logos glefotka cooperation

Content is protected. Right-click function is disabled.